HVV wenst alle toekomstige jong-jagers veel succes toe met de jachtcursus
WelkomHVVThema'sNieuwsShopProvincies & WBE'sContact
Algemeen jachtnieuws
 
 
HVV NIEUWE JACHTBESLUITEN DEFINITIEF GOEDGEKEURD
   
 

Na de nieuwe openingstijden wordt, zoals eerder bericht, ook de rest van de Jachtbesluiten aangepast. In totaal zullen er nog vier besluiten overblijven ter aanvulling van het Jachtdecreet: het Jachtadministratiebesluit, het Jachtvoorwaardenbesluit, het Soortenschadebesluit en het reeds gepubliceerde Jachtopeningsbesluit.

 

Het nieuwe Jachtadministratiebesluit, het nieuwe Jachtvoorwaardenbesluit en het nieuwe Soortenschadebesluit werden vandaag (vrijdag 25 april 2014) definitief goedgekeurd door de Vlaamse Regering. De  nieuwe Jachtbesluiten treden pas effectief in werking op de datum die bij publicatie in het Belgisch Staatsblad gespecifieerd wordt. Naar verwachting zullen de Jachtbesluiten in werking treden op 1 juli 2014. Tot deze datum van inwerkingtreding blijven de oude wetteksten gelden.

   

Op dit moment hebben wij nog geen zicht op de exacte inhoud van de nieuwe wetteksten. Zodra we hierover meer duidelijkheid hebben, zullen wij het niet nalaten u hierover in te lichten via onze kanalen.
 

   
 
 
( ga terug )
   
   
created by  
WelkomHVVThema’snieuwsShopProvincies & WBE’SContact
Hubertus Vereniging Vlaanderen vzw • Lambermontlaan 410 • 1030 Brussel • T. +32 (0)2 242 00 45 • info@hvv.be